Ztekucování medu bez výčitek ztráty pro tělo cenných látek
Med podléhá přirozené krystalizaci, což vede k přeměně z tekuté podoby medu na podobu pevnou. Co člověk to názor a preference na podobu medu, z toho důvodu článek přináší tipy…
Med podléhá přirozené krystalizaci, což vede k přeměně z tekuté podoby medu na podobu pevnou. Co člověk to názor a preference na podobu medu, z toho důvodu článek přináší tipy…
Varování o krystalizaci medu na sklenicích ať už od včelařů nebo na pultech od velkých společností je mnoho. Až by si jeden pomyslel, že je proces krystalizace všem známý a…
Med medovicový je med, o kterém se běžně hovoří jako o lesním medu. Jen současná legislativa vyžaduje označování a dělení medů dle původu na medovicové a květové. Med medovicový je…
Med nejen dobře chutná, ale je také lehce stravitelný. Pro většinu zdravé populace je jeho konzumace doporučovaná. Ovšem rodiče malých kojenců by se měli mít na pozoru. V tomto článku…
Med je produkt, který vzniká bez zásahu člověka. Produkují ho včely a pouze od nich v současné době můžeme med získat. Z toho důvodu med nepotřebuje bližší označení jako “včelí…